%upit% recepti

43 Sačuvaj
Piletina u curry umaku

Piletina u curry umaku

Najradije koristim nekoliko vrsta ribljih fileta ili odrezaka. oslića, lososa, morskog psa i tune. 2Gotovo za. 560 g pilećih prsa (400 g bez kostiju), narezanih na manje komade. 1 žlica curry mješavine začina. Za 2 osobe dovoljno je 100-150g riže. Zakuhajte 300-350ml vode. Uvjeti komentiranja/ Comments Policy 560 g pilećih prsa (400 g bez kostiju), narezanih na manje komade. 1 žlica curry mješavine začina
1 Sačuvaj
Humus

Humus

Za neke je namaz, za druge umak ili pasta, a najčešće se pravi od leblebije. Masa mora biti rahla (ako je pregusta dodati juhu) a ako je treba još začiniti, morate ponoviti proces sa tahinijem i limunom
0 Sačuvaj
Time Restaurant & Bar

Time Restaurant & Bar

Jelo je zaokruženo kimchijem, mladim lukom te Kansas city BBQ umakom. Dio njih, poput zelenog curryja, vrlo je autentičan, dok drugi dio, poput odreska od lososa, predstavlja modernu "fusion" kuhinju, na zanimljiv način spajajući tradicionalnu europsku kuhinju s azijskim utjecajima
Registracija ili prijava