%upit% recepti

Ljuti majoneza sos

Ljuti majoneza sos

Za sve ljubitelje ukusnih umaka, ovaj se slaže sa svim i svačim, a zaista je preukusan. Majonezu uspite u multipraktik zajedno sa vodom
Tartar umak

Tartar umak

Moj tartar umak je gust, aromatičan, ljutkast, kremast i odličan. Jedno vrijeme smo koristili i šareni papar koji onako kupite u malim staklenkama, njega volim stavljati u paštete, a onda mi je neki dan došao Zvijezdin paket u kojem je bila majoneza sa zelenim paprom – opće oduševljenje
Umak od bijelog luka

Umak od bijelog luka

Ulje dodajite kap po kap i miješajte električnom miješalicom kao u postupku pravljenja majoneze. Odlično se slaže uz sve vrste mesa, a možete ga koristiti i kao dresnig za salatu
Domaća majoneza brza priprema

Domaća majoneza brza priprema

Hladni umak i namaz napravljen od žumanjca jajeta i ulja naziva se 'domaća majoneza'. Za postizanje odličnog rezultata potreban nam je popriličan broj pokušaja
Škampi sa umakom

Škampi sa umakom

Samo nekoliko sastojaka i ukusni škampi oduševiti će vas svojim ukusom. Škampi u umaku. Pomiješajte majonezu, estragon i sok od limuna
Layered Dip / Slojevit umak

Layered Dip / Slojevit umak

Odlična umakalica za vas i vaše najdraže. U zdelu umutiti sa žicom, omekšali krem sira, majonez i kiselu pavlaku ( ovo se sve može napraviti i sa fat free proizvodima )
SRDELE: 15 najboljih recepata

SRDELE: 15 najboljih recepata

Poslužuje se prelivena maslinovim uljem, a u Dalmaciji će često dodati i vinski ocat pa umakati kruh o tako dobiveni preljev
Sriracha Deviled Eggs

Sriracha Deviled Eggs

( Umesto sriracha sosa / umaka, može se koristiti bilo koji drugi ljuti sos ili ajvar, izbor je vaš )Sve dobro sjediniti
Tortilje sa piletinom

Tortilje sa piletinom

Sa ovim totriljama mozete jeste sta volite,mozete praviti giros,mozete ih jesti sa povrcem,ili kako god zelite,meni su omiljene sa piletinom,dobrim umakom i zelenom salatom
Waldorf salata

Waldorf salata

Uz malo majoneze ili nekog laganijeg umaka iznenađujuće je svježa i istovremeno zasitna. godine u Waldorf hotelu u New Yorku
Polpete od oslića

Polpete od oslića

Za umak vrhnje, majonezu, češnjak i sok limuna dobro promiješajte, dodajte nasjeckani peršin i ohladite