%upit% recepti

0 Sačuvaj
Tarana čorba

Tarana čorba

Kad vam se baš baš žuri da napustite kuhinju, a ukućani očekuju neku čorbicu, napravite tarana čorbu, gotova je za 15 minuta. Komentari Kad vam se baš baš žuri da napustite kuhinju, a ukućani očekuju neku čorbicu, napravite tarana čorbu, gotova je za 15 minuta
0 Sačuvaj
Pita sa mesom i taranom

Pita sa mesom i taranom

Sponzorisani post. Beli Tigar Online prodaja & Grne u saradnji. "Beli Tigar Online prodaja" nudi pojedinačno keramičko posuđe različitih veličina u zelenoj, beloj i crvenoj boji, za sve prilike po ceni od 1900 do 2100 dinara
0 Sačuvaj
Đuveč sa taranom (makaronama)

Đuveč sa taranom (makaronama)

Tarana je specijalitet sa juga Srbije, tačnije iz Vranja. Recept za đuveč sa taranom prenela mi je kolegenica, rođena Vranjanka, i uz njenu dozvolu ga sada objavljujem, a zanimljivu priču o tome kako se nekada pravila tarana možete pročitati ovde
1 Sačuvaj
Pizza rolnice

Pizza rolnice

Domaća tarana - May 28, 2016. Pizza rolnice. Glamurozna Domacica. , 28 May 2016. Hrskava peciva i sočno punjenje
0 Sačuvaj
[ Prvi put i sjećanja na djetinjstvo :] Retfalački kirvaj

[ Prvi put i sjećanja na djetinjstvo :] Retfalački kirvaj

domaća juha od junetine ( kuhano meso, povrće iz juhe, domaća tarana ( sitna ribana domaća tjestenina )) ujina pita sa sirom i špinatom ,sos od rajčice i kuhana junetina, filovana paprika uz kašicu od krumpira ( koju nismo jeli pored sve navedene hrane, tako da je nisam fotografirao ), pečeni krumpiri, pečena janjetina, mladi luk, te na samom kraju kolači - "šape" s medom, krancle i mađarica
0 Sačuvaj
Rezanci sa slaninom i senfom

Rezanci sa slaninom i senfom

Domaća tarana. Rezanci sa slaninom i senfom. Snežana Gavrančić. , 20 Jul 2016. Za sve koji nisu videli ranije u jednom od objavljenih recepata, ponoviću način pripreme domaćih rezanaca
0 Sačuvaj
Domaća tarana

Domaća tarana

Verica nam je poslala recept kao napraviti domaću tjesteninu, poznatu pod imenom "Tarana". Domaća tarana po receptu Verice Đorđević
6 Sačuvaj
Baklava

Baklava

Nema dobre baklave dok ne počne da se cijedi niz prste kad je zagrizete. Baklava mora bit i masna i slasna i puna oraha
Registracija ili prijava