%upit% recepti

Pureći gulaš

Pureći gulaš

Pureći gulaš. Glamurozna Domacica. , 01 Oct 2016. Obožavam puretinu. Od kada sam probala gulaš od tamnog purećeg mesa, govedinu više ni ne pripremam
JANJETINA: Iz pećnice, a ukusna kao ispod peke

JANJETINA: Iz pećnice, a ukusna kao ispod peke

Pureći zabatak kao sočna pečenka. Ako nemate peku, ili nije još dovoljno toplo vrijeme da biste s društvom uživali vani uz otvorenu vatru, janjetinu možete u pećnici ispeći da bude tako sočna kao da je ispod peke
GUSKA: Savršena pečenka i lončić guščje masti za zimu

GUSKA: Savršena pečenka i lončić guščje masti za zimu

Pureći zabatak kao sočna pečenka. Guska se tradicionalno peče bez nadjeva i podlijevanja vinom ili vodom, jer cilj pečenja nije samo dobiti slasnu pečenku nego i guščju mast, koja se, zajedno sa mesnim sokom, odlije u lončić i čuva u hladnjaku
NADJEVENI PURAN: Božićna pečenka u dva izvorna recepta

NADJEVENI PURAN: Božićna pečenka u dva izvorna recepta

Pureći zabatak kao sočna pečenka. Za tradicionalno božićno pečenje – purana, birajte ženku, puricu, težine 3 – 4 kg, po mogućnosti iz domaćeg uzgoja uz provjeru da je riječ o ovogodišnjoj peradi, dakle ne starijoj od 8 mjeseci
Sočna peka sa batatima

Sočna peka sa batatima

Pureći zabatak kao sočna pečenka. “Stvarno je istina da u peku možeš stavit sve… Mi smo kombinirali svinjetinu, piletinu, kobasice, krumpir, mrkvu i nama dosad potpuno nepoznati batat

Pureći zabatak s višnjama

Izvadimo kosti  purećim zabatcima. 0,65 kg purećih zabatka, možete i bilo koje drugo meso. 0,65 kg purećih zabatka, možete i bilo koje drugo meso