%upit% recepti

Zdravi domaći granola keks

Zdravi domaći granola keks

Ne znam kako kod vas stoje stvari, ali mene kuvanje spašava od raznoraznih situacija, loših misli, lošeg raspoloženja ili prosto od onih neproduktivnih i nekreativnih trenutaka
46 0
Iskoristimo sezonu! Zanimljivi recepti za oktobar

Iskoristimo sezonu! Zanimljivi recepti za oktobar

Evo odmah da vam dam ideju kako da utrošite taj pire od bundeve koji ste već napravili. Dragi moji, preporuka za ovaj mjesec je malo okasnila, ali izgleda da se kod mene odmor i skitanje nikako ne mogu uklopiti sa pisanjem bloga, pa čak i kad se čini da želja postoji
9 0
FBI rukavice - Taste of life

FBI rukavice - Taste of life

Heljdušu sam napravila po receptu, osim što sam uz tvrdi sir dodala i malo mozarelle, imala sam je u frižideru, trebala sam je i potrošiti i nekako mi se ovdje lijepo i uklapala
2 0
Prekonoćna ovsena kaša sa voćem

Prekonoćna ovsena kaša sa voćem

Kako da napravite puter od orašastih plodova. Kako napraviti dobar smoothie. Pratim Vas vec neko vrijeme i odusevljena sam s koliko ljubavi svaki segment obradite, kako detaljno a da covjek ipak ostane na blogu i ne pobjegne od previse info, kako nenapadno, kako svestrano
0 0
Lisabonska pizza

Lisabonska pizza

→ U multipraktiku sameljite bademe ali pazite da ne meljete predugo kako ne bi počeo da se pravi puter
0 0
Ječam ili heljda s povrćem

Ječam ili heljda s povrćem

Ajmeeeeeeeee, kako se meni to neda. stajat ću nad štednjakom, nad loncem s rižom i polako dodavati kap po kap tekućine jer riža ne smije plivati u tekućini… I nakon tog crnčenja nad štednjakom imat ću savršeni rižoto koji mene nikad ne oduševi jer, kako rekoh, ne volim rižu
0 0
FBI rukavice - "Food for thought" - slano

FBI rukavice - "Food for thought" - slano

Ovo je sve što sam uspjela napraviti od slanog dijela, ostalo je još toga na listi želja, nadam se da ću jednom stići i to isprobati, a sada još jedno hvala Jeleni na svim odličnim receptima koje nam poklanja, na svim detaljnim uputama riječima i slikom koje nam osigurava kako bi nam bilo lakše pripremiti njezina jela i slastice i uživati u njima
0 0
DOBRA HRANA br. 11

DOBRA HRANA br. 11

da se prije upotrebe dobro ispere hladnom vodom kako bi se gorkasta aroma isprala sa zrnaca. Veliki proljetni special bavi se nastankom prave slavonske šunke a kako je upravo prošao Uskrs i još nam šunkica svima kola po želučekima, sjećamo se kako je važno znati dobro je skuhati
0 0