%upit% recepti

Brza kafanska pogača

Brza kafanska pogača

po vrhu je izbockati viljuškom ili napraviti neku šaru po želji. u brašno umješati so,šećer i suvi kvasac pa dodati vodu i ulje i umjesiti glatko tijesto
8 0
pogača ala none

pogača ala none

* sigurno nisam ekspert u pripremi tijesta kao none ali, nekako mi se čini da su tijesta u kojima nema jaja najbolja za pogače,
2 0
Dolcela: Kukuruzna focaccia

Dolcela: Kukuruzna focaccia

ćete osjećaj za dizano tijesto i naučiti kako se ono u određenim uvijetima. i dalje vrijedi iskustvo, koje je potrebno kako bi se tijesto znalo osjetiti
2 0
Dolcela: Kukuruzna focaccia

Dolcela: Kukuruzna focaccia

ćete osjećaj za dizano tijesto i naučiti kako se ono u određenim uvijetima. i dalje vrijedi iskustvo, koje je potrebno kako bi se tijesto znalo osjetiti
1 0
FBI rukavice - Coolinarija

FBI rukavice - Coolinarija

Ipak, na kraju, u ovom krugu igrice nisam uspjela isprobati ništa od toga što nikako ne znači da jednom neću, već je uobičajeno da su u ovakvim istraživanjima bloga želje jedno, a mogućnosti drugo pa je neki uži izbor potrebno napraviti, a nekada ga umjesto nas napravi i situacija
0 0
Nutela star

Nutela star

Teglicu Nutele stavite u vrelu vodu kako bi bila što tečnija i time lakša za razmazivanje. Ja ih obično sve sipam u zdjelu pa viljuškom dobro izmješam, kako bi se sastojci ravnomjerno rasporedili
0 0
briosh pogača

briosh pogača

kako ja volim to praviti moji dečki vole ih jesti. u većoj zdjeli pomiješati brašno, šećer i kvasac, napraviti jamicu pa dodati sve ostale sastojke
0 0
Pletenice

Pletenice

Do tad uživajte u fotkicama, i javite ako umjesite, kako su vam se dopale pletenice…. Zarolati tijesto presaviti na sredini i zamotati jednu traku oko druge, pa krajeve nježno prstima spojiti
6 0
Tikvasta pogaca

Tikvasta pogaca

Ako bih mijesila rucno, onda bih puter svakako dodala u mlijeko kako bi laske umijesila tijesto. Prosijati suhe sastojke i napraviti udubljenje u sredini
5 0
Focaccia s maslinama

Focaccia s maslinama

izmjesite, kako bi bilo elastično. maslinovo ulje i zamijesite mekano, elastično tijesto. i ljepljivo tijesto i dati mu dovoljno vremena da se udvostruči
5 0
Pogace

Pogace

sve radim doslovce kako je u receptu. Brašno prosejati sa praškom za pecivo, napraviti udubljenje i sipati nadošli kvasac, jaje, ulje i toplo mleko
4 0
Praznicna Pogaca

Praznicna Pogaca

Kako su sve rerne razlicite, pecite dok pogaca ne dobije lijepu zlatno-smedju boju. A napraviti ovako. Od prosijanog brasna, nadoslog kvasca, toplog mlijeka, jaja, soli i ulja zamijestiti tijesto
2 0