%upit% recepti

Jela iz rerne

Jela iz rerne

Ovo neće biti klasičan post sa receptima, zamislila sam ga više kao neki mali podsetnik šta bi sve mogli fino napraviti sledeće nedelje, a možete i vi dodati još koju ideju
8 0
Zapečena riža

Zapečena riža

Dodajte mljeveno meso i izdinstajte. Dodajte kašiku paradajz pirea i sitno sjeckani špinat. Glamurozna DomacicaTurbo domacica at Glamurozna DomacicaKolekcija recepata na Glamuroznoj Domaćici dolazi od pravih domaćica koje pripremaju obroke u vlastitoj kuhinji i nesebično dijele svoje kulinarsko umijeće sa svim posjetiocima ove web stranice
5 0
Riža s Tunom

Riža s Tunom

Potom, u tavi zagrijte maslac, dodajte nasjeckani luk, kratko ga propirjajte i zatim dodajte kuhanu rižu, dodatak jelima, lovor i tunu nasjeckanu na komadiće
5 0
Riža sa špinatom

Riža sa špinatom

Amina BratovićMoji recepti at DomaciciOd malena sam voljela da se motam po kuhinji i gledam mamu kako priprema kolače, a danas je kuhanje moja terapija nakon napornog dana
4 0
RIZI BIZI

RIZI BIZI

U toj vodi u kojoj su se kuvali grasak i sargarepa u nega skuvam rizu. To je moja dugogodisnja navika, a smatram da je tako riza ukusnija
0 0
Basmati riža

Basmati riža

Prelijte ključalom vodom, posolite, pobiberite. Namaz od tunjevine i leblebija. Okruglice od riže. Glamurozna DomacicaTurbo domacica at Glamurozna DomacicaKolekcija recepata na Glamuroznoj Domaćici dolazi od pravih domaćica koje pripremaju obroke u vlastitoj kuhinji i nesebično dijele svoje kulinarsko umijeće sa svim posjetiocima ove web stranice
0 0
Zapržena riža

Zapržena riža

Ostalo vam riže od jučerašnjeg ručka. Nemojte je baciti, napravite ovo ukusno jelo i oduševite ukućane
0 0
Riža po turski

Riža po turski

Amina BratovićMoji recepti at DomaciciOd malena sam voljela da se motam po kuhinji i gledam mamu kako priprema kolače, a danas je kuhanje moja terapija nakon napornog dana
0 0
Rizi – bizi (posno)

Rizi – bizi (posno)

Dodati preostalu supu, opran i očišćeni pirinač, posoliti i pobiberiti po ukusu. Po potrebi, može se naliti sa malo vrele vode, vodeći računa da jelo ne bude previše tečno
0 0