%upit% recepti

Čobanac

Čobanac

1 kg miješanog mesa (divljač, junetina, svinjetina, ovčetina) 200 gr luka 50 gr mkrve 30 gr korijena peršina 8 gr slatke mljevene paprike 4 gr ljute mljevene paprike 10 gr soli 60 gr pirea od rajčice 1 dl crnog vina 4 dl vode 10 gr češnjaka 2 lovorova lista 1 list peršina papar po želji
20 0
Čobanac

Čobanac

Kako on kaže najbolji čobanac i onaj pravi je ako ima više vrsta mesa, posebno ako ima neke kvalitetne divljači
0 0
GASTRO IGRICA

GASTRO IGRICA

bobice kleke, koje ubacujem u crvena mesa i divljač, mada to retko kuvam. Negoslava me je odabrala za učestvovanje
0 0
Divljač s ananasom

Divljač s ananasom

Pripremite. 600g mesa divlje svinje od prsa. 600g srnetine. marinadu. maslinovo ulje. 1 glavicu luka. 2 režnja češnjaka
1 0
Čobanac iz kotlića

Čobanac iz kotlića

Potrebno su tri vrste mesa, svinjetina junetina i treće bi bilo najbolje da je neka divljač ili jagnjetina, mada ja zbog klinaca uglavnom stavljam piletinu
43 0
Gulaš

Gulaš

Meso iseckati na kockice, po receptu idu razne vrste mesa, svinjetina, junetina, teletina, piletina, divljač, šta ko ima neka stavi, što više mesa to bolji gulaš
5 0
OD OSTATAKA KRUHA

OD OSTATAKA KRUHA

Kad ih serviram uz divljač obavezno dodam slaninu. Kruh je najčešća namirnica koja u našem domaćinstvu ostaje neiskorištena na kraju dana
4 0
Divlji u loncu

Divlji u loncu

Zadnjih godina prilično rijetko jedemo divljač, iako je svi volimo. U trgovini se, tu i tamo, može naći nešto smrznute divljači, ali nije to isto
2 0
SLOŽENCI

SLOŽENCI

Ako su neki sastojci malo "tvrdokorni" predpriprema će pomoći - junetinu malo propirjajte, bakalar istucite i prokuhajte, divljač marinirajte
2 0