Filet Mignon
www.coolinarika.com
www.coolinarika.com
  • Ocijenite ovaj recept!
  • Vaša ocjena
Ukupne ocjene 2 (1 ocjene)
2

Sastojci

  • mekanog junećeg šnicla/narezani na 0,5 cm debljine
  • gljiva po ukusu/bukovače ,šampinjon ,vrganji i sl.
  • manji luk
  • 2 žlice
  • maslinovog ulja
  • 2 žlice
  • maslaca
  • češnja češnjaka
  • 1 žlica
  • Timijana sušenog Podravka
  • 100-150 ml
  • merlota jačeg crnog vina
  • 300 ml
  • goveđeg temeljca
  • 2-3 žlice
  • vrhnja za kuhanje
  • sol i svježe mljeveni crni papar

Upute

Komentari

Za pisanje komentara Prijava or Registriraj se.

Napiši komentar...